Web DesignWordPress - WordPress website - Web design Agency - Web designers - ιστοσελίδα WordPress - εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων - σχεδιαστές ιστοσελίδων
5
(7)

Γιατί να κατασκευάσω Ιστοσελίδα σε WordPress ;

Το WordPress είναι ένα Open Source CMS που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να επεξεργάζεστε με ευκολία τον ιστότοπό σας. Αυτό συμβαίνει γιατί διαθέτει εύχρηστο  διαχειριστικό (backend). Ένα CMS σάς επιτρέπει να ενημερώσετε τον σύνδεσμο πλοήγησης μία φορά και για να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Για την σωστή επιλογή του wordpress website από τους καλύτερους Web designers και τα κορυφαία Web design Agency, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μου εδώ.

Όταν οι ιστότοποι εφευρέθηκαν για πρώτη φορά, κάθε σελίδα υπήρχε ως ξεχωριστή σελίδα HTML σε ένα φάκελο αρχείων. Εάν θα θέλατε να ενημερώσετε έναν σύνδεσμο στο μενού πλοήγησης, τότε κυριολεκτικά έπρεπε να μεταβείτε σε κάθε σελίδα του ιστότοπου και να ενημερώσετε χειροκίνητα τον σύνδεσμο στο Μενού πλοήγησης

Τι είναι το CMS;

Το CMS σημαίνει Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. Και όπως υπονοεί το όνομα, είναι ένα σύστημα διαχείρισης  του περιεχομένου σας. Βασικά, ένα CMS είναι ένα λογισμικό, που σας επιτρέπει να ενημερώσετε και να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κώδικα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός προτύπου (theme) WordPress και ενός προσαρμοσμένου σχεδίου (Template);

Έτσι, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, Όλοι οι ιστότοποι WordPress χρησιμοποιούν πρότυπα, ακόμη και o «προσαρμοσμένος» ιστότοπος WordPress. Σκεφτείτε τη λέξη «πρότυπο» ως τη λέξη «συνταγή». Κάθε πρότυπο είναι μια συγκεκριμένη συνταγή για τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου ιστότοπου. Έτσι, ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλετε να ρωτήσετε το Web design Agency με το οποίο συνεργάζεστε, είναι εάν έχουν προσαρμοσμένα ή προκατασκευασμένα θέματα;

Τι σημαίνει Open source

Το WordPress είναι μια open source platform ή μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι προγραμματιστές και Web designers από όλο τον κόσμο εργάζονται σκληρά με κοινό σκοπό να το βελτιώσουν. Το λογισμικό του WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί άπειρες φορές και σε άπειρα site και e-Shops χωρίς κανέναν περιορισμό και κανένα κόστος αγοράς άδειας.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε σε κανένα τρίτο μέρος ή εταιρεία για να αγοράσετε κάποια άδεια λογισμικού για το WordPress, όπως γίνεται με τα Windows.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληρώσετε για το domain name, το hosting και το κόστος κατασκευής του site σας.

13 Πλεονεκτήματα του  WordPress website

1) Η χρήση του είναι δωρεάν
2) Εύχρηστο
3) Απλές και κατανοητές επιλογές εγκατάστασης
4) Open Source
5) Είναι το κυρίαρχο CMS στην αγορά
6) Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα
7) Επεκτασιμότητα και προσαρμοστικότητα. Υπάρχει ένα πρόσθετο για όλα
8) Εξαιρετική επεξεργασία περιεχομένου
9) Ξεκάθαρη και σαφής διαχείριση χρήστη
10) Παιδικά Θέματα
11) Υποστήριξη. Χώροι Συζητήσεων (Φόρουμ) Υποστήριξης του WordPress
12) Το πιο κατάλληλο για SEO
13) Έχει Spam Protection
Δείτε περισσότερα στην σελίδα μας: Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Πως θα επιλέξω το καλύτερο Web design agency για την Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress;

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και φυσικά  είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε και τι να αναζητήσετε. Αυτό που πρέπει πρώτα να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας τον ακριβή ιστότοπο που θέλετε. Έπειτα καθορίστε τον προϋπολογισμό σας ,τις ανάγκες σας και το χρονοδιάγραμμα σας. Και μόνο όταν είστε σίγουροι για όλους αυτούς τους παράγοντες, αρχίστε να αναζητάτε ένα Web design Agency.

Πολύ απλά, αναζητήστε και δείτε το portfolio της εταιρείας που σας ενδιαφέρει. Μέσα από εκεί θα δείτε ιστότοπους που έχει δημιουργήσει  που είναι Live και λειτουργικοί  κι ας μην είναι υποχρεωτικά στο δικό σας αντικείμενο. Με μια πρώτη ματιά θα διαπιστώσετε αν η εταιρεία έχει άποψη. Αν έχει καλή σχεδιαστική ματιά. Αν τα websites που έχει κατασκευάσει είναι όμορφα, ιδιαίτερα, πρακτικά, λειτουργικά. Με μια απλή πλοήγηση θα έχετε αμέσως εικόνα για το επίπεδο της εταιρείας και θα ξέρετε τι έχετε να περιμένετε. 


Αν οι Web designers που απασχολεί είναι έμπειροι. Αν διαπιστώσετε ότι τα έργα της κινούνται στη μετριότητα, είναι εύκολο να γνωρίζετε πως εκεί θα κινηθεί και το δικό σας site. Αν ωστόσο οι κατασκευές που θα δείτε θα σας εντυπωσιάσουν, δεν έχετε λόγο να αμφιβάλλετε πως θα λάβετε ένα καλό αποτέλεσμα. 

Συμπέρασμα

Το WordPress website, διαθέτει πολυάριθμα πλεονεκτήματα για προγραμματιστές, ειδικούς μάρκετινγκ. Επίσης το προτιμούν οι Web designers και οι επιχειρήσεις. Ο λόγος είναι απλός, διότι αναζητούν τρόπους για να εξοικονομήσουν χρόνο, χρήματα, αλλά και να δημιουργήσουν δυναμικό περιεχόμενο για τον ιστό.

Γι’ αυτό, λοιπόν, συνιστάται ανεπιφύλακτα από την κοινότητα των Web designers και των marketeers. Βέβαια ας μην ξεχνάμε, ότι όσο σημαντικό είναι ένα website να είναι τεχνικά άρτιο, εξίσου σημαντική είναι η Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης/ SEO (Search Engine Optimization) που πρέπει να γίνει από SEO Agency, μετά την κατασκευή του. Διαβάστε το Πλήρης οδηγός copywriting για SEO.

SEO σε WordPress website

Η διαδικασία αυτή γίνεται για να εμφολευτούν μέσα στα κείμενα του ιστοτόπου λέξεις-κλειδιά, έτσι ώστε βάση των αναζητήσεων των χρηστών να εμφανίζεται το website σας σταδιακά, στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αν θέλετε κι εσείς  να φτιάξετε το δικό σας WordPress website,  δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου για ένα δωρεάν ραντεβού. Kαλέσετε για ένα δωρεάν ραντεβού.

Επιπλέον για να αυξήστε την οργανική επισκεψιμότητα, διαβάστε αυτό: 8 πρακτικές SEO για το 2021.

Δημιουργήστε εξαιρετικό μοναδικό περιεχόμενο και για τις διαφημίσεις στο Google Ads (AdWords) ή Facebook Ads, διαβάζοντας το άρθρο μου Πλήρης οδηγός copywriting για SEO.

 

Είμαι ο Georgios Kontos SEO Expert Greece & Digital Marketing Professional. Μπορώ να σας βοηθήσω να αναπτύξετε την επιχείρηση σας με επιτυχία! Παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες Social Media Marketing & Expert SEO Services. Διαβάστε επίσης Προώθηση Ιστοσελίδων και Στρατηγική Προώθησης!

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω της φόρμας χαρτογράφησης των αναγκών σας.

Κάντε κλικ στην εικόνα και καλέστε με για δωρεάν ραντεβούWordPress

Πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το άρθρο;

Υποβολή αξιολόγησης

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment