Ένας SEO Expert γνωρίζει πως πρέπει να βελτιστοποιηθεί μια ιστοσελίδα. Στόχος είναι να εμφανίζεται όσο το δυνατόν πιο ψηλά στις θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης (SERPs).

Το αποτέλεσμα της εργασίας είναι, να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην 1η θέση. Δηλαδή στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google. Αυτό θα σας βοηθήσει ώστε έτσι να κερδίσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, πελάτες και έσοδα. Μπορείτε να αποτανθείτε είτε σε έναν ή σε μία ομάδα seo expert προτείνετε ειδικά σε μεγάλα sites.

Οι SEO Services δεν είναι φθηνές αλλά ούτε και ακριβές σε σχέση με αυτό που σας προσφέρουν, σίγουρα αξίζουν τα χρήματα που θα δώσετε. Ο χρόνος που απαιτείται προκειμένου να έχετε ουσιαστικά αποτελέσματα είναι τουλάχιστον 6 μήνες  στοχευμένης αδιάκοπης εργασίας.

Σύμβουλος Ψηφιακού Μάρκετινγκ & SEO | News & Tips | Georgios Kontos

Είμαι ο Georgios Kontos SEO Expert, Digital Marketing Consultant και Copywriter. Με περισσότερα από 8 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing και στο SEO. Είμαι εδώ για να οδηγήσουμε μαζί την επιχείρηση σας στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.  Η εξειδίκευση μου είναι η Βελτιστοποίηση SEO και το  Digital Marketing (ψηφιακό μάρκετινγκ), η Internet Marketing όπως το γνωρίζουν κάποιοι. Το…