Είμαι ο Georgios Kontos SEO Expert, Digital Marketing Consultant και Copywriter. Με περισσότερα από 8 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing και στο SEO. Είμαι εδώ για να οδηγήσουμε μαζί την επιχείρηση σας στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google. 

Η εξειδίκευση μου είναι η Βελτιστοποίηση SEO και το  Digital Marketing (ψηφιακό μάρκετινγκ), η Internet Marketing όπως το γνωρίζουν κάποιοι. Το Digital Marketing και το SEO είναι το μέλλον των επιχειρήσεων. Ως Σύμβουλος Digital Marketing θα σε βοηθήσω καθοριστικά στην εξέλιξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σου. Εμπιστεύσου την γνώση και την εμπειρία μου και αναπτύξτε την επιχείρηση σου! Άλλωστε η Συμβουλευτική Digital Marketing είναι ταξίδι για δύο συνεπιβάτες.

Με βάση την εμπειρία μου γράφω και άρθρα στο blog μου εδώ και ευελπιστώ να βοηθήσω τους χρήστες του διαδικτύου να κατανοήσουν σε βάθος τις έννοιες και την εφαρμογή βελτιστοποίησης σε ιστοσελίδες.

Georgios Kontos SEO Expert και Σύμβουλος Digital Marketing. Βρίσκομαι εδώ για να σε βοηθήσω να αναπτύξεις την επιχείρηση σου, με χρήση σύγχρονων εργαλείων Digital Marketing & SEO Optimize. Ένα από τα άρθρα μου που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν είναι το 7 τακτικές Digital Marketing για την κορυφή! Επιπλέον για γνώστες και ανθρώπους που έχουν κατανοήσει το SEO θα πρότεινα να διαβάσετε το SEO Expert Greece.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment