Web Designυπηρεσίες digital marketing - digital marketing experts
5
(51)

Υπηρεσίες Digital Marketing

Ίσως το πιο σημαντική και δύσκολο για εσένα που διαβάζεις αυτό το άρθρο να είναι η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας σε υπηρεσίες digital marketing. Ειδικά όταν εσύ φίλε/η που διαβάζεις, δεν διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις για να το αξιολογήσεις. Πολύ συχνά έχω διαπιστώσει ότι πολλές εταιρείες που συστήνονται ως digital marketing experts δεν έχουν κυριολεκτικά ιδέα τι είναι αυτό. Μάλιστα πολλές φορές έχω αναλάβει πελάτες που τα περισσότερα εργαλεία digital marketing έπρεπε να «χτιστούν» από την αρχή. Ειδικότερα όσον αφορά την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, ότι θέλει ο καθένας λέει.

Digital Marketing Experts

Τι σημαίνει πραγματικά να είναι κάποιος Digital Marketing Experts; Καταρχάς σημαίνει ότι γνωρίζει σε βάθος όλες τις πτυχές του, ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται συνεχώς στις καθημερινές αλλαγές.  Το να κατέχεις στην ουσία του, τον τίτλο θα πρέπει να έχεις τις εξειδικευμένες γνώσεις των απαιτήσεων του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται ο πελάτης σου.

Είμαι ο Georgios Kontos – SEO Expert αυτό σημαίνει πως γνωρίζω και διαθέτω εξειδικευμένη γνώση ώστε να παρέχω υπηρεσίες digital marketing. Διαβάζοντας αυτήν την δήλωση, όσο και καλοπροαίρεετος κι αν είσαι, θα ρωτήσεις. Κύριε Γιώργο πως προκύπτει ότι αυτά που λες μπορείς και να τα εφαρμόσεις;

Σε αυτό το σημείο ξεκινάει μια συλογιστική που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σωστά εταιρεία για να συνεργαστείς. Καταρχάς σκεφτείτε λογικά, τι είναι το 1ο που χρειάζεστε; Φυσικά η απάντηση είναι: ψηφιακή παρουσία = Ιστοσελίδα. Μάλιστα, ποιο είναι λοιπόν το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχει η ιστοσελίδα; Μα φυσικά να είναι βελτιστοποιημένη!

Πολύ σωστά! Τι σημαίνει όμως το να είναι βελτιστοποιημένη; Σημένει πολύ καλό SEO! Μάλιστα κύριε, τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ ξεκινά το διάβασμα…. Τι είναι S.E.O ; Αυτό είναι το πρώτο που θα διαβάσετε, ακολουθεί Προώθηση Ιστοσελίδων και Στρατηγική Προώθησης και για αυτούς που διψούν για γνώση Google EAT & SEO. Σίγουρα θα ρωτήσεις, οκ τώρα; τελειώσαμε; Όχι φίλε μου, άρχισες να μπαίνεις στο νόημα τι σημαίνει βελτιστοποίηση…. συνέχισε με αυτό: Πλήρης οδηγός copywriting για SEO. Έλα φτάνει… αφού ούτως ή άλλως εγώ θα σου κάνω την δουλειά. Θα ρωτήσεις, γιατί με έβαλες Γιώργο να τα διαβάσω; Αγαπητέ φίλε/η θα πρέπει να συνενοούμαστε, προκειμένου λοιπόν να συνενοούμαστε και να καταλαβαίνεις, πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζεις κάποιες ορολογίες που σου ακούγονται “εξωγήινες”. Μην μασάς είσαι στον δρόμο του Θεού. Μαζί θα πετύχουμε πολλά.

Όμως ακόμα δεν έχεις πιστέψει ότι ο υποφαινόμενος μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει. Μου αρέσει αυτή η προσέγγιση και την διασκεδάζω, πραγματικά την διασκεδάζω, δεν είναι έκφραση, είναι ουσία, γνώση, απόδειξη! Πάμε παρακάτω….

Έλεγχος υποψήφιας εταιρείας digital marketing

 • Προσέξτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους. Είναι δομημένο σωστά;
 • Μπορείτε να καταλάβετε από την κεντρική σελίδα τι υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία;
 • Έχει ssl ή μήπως δίπλα στο domain name υπάρχει η ένδειξη «Not Secure»;
 • Διαθέτει ενημερωμένο blog με νέα ή έχει καιρό να δημοσιεύσει κάποιο νέο;
 • Τέλος το SEO score του ποιο είναι;
Ελέγξτε το SEO score του!

Μία εταιρεία που είναι expert στην βελτσιστοποίηση αποκλείτε να έχει SEO score κάτω του 80%! Μάλιστα κύριε γιώργο, αλλά εγώ πως θα το διαπιστώσω; 

Ακολούθα αυτά τα απλά βήματα. Καταρχάς θα πρέπει να σας πω, πως υπάρχουν δεκάδες Δωρεάν SEO Tools που σου δίνουν το αποτέλεσμα στο πιάτο, αλλά θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε το Seobility.

Τι θα κάνετε λοιπόν, αφού κάνετε κλικ στο link θα σας ανοίξει μια σελίδα. Σε αυτή την σελίδα υπάρχει ένα πεδίο εισαγωγής url link. Στο πεδίο που σας ζητάει URL βάλτε το όνομα της ιστοσελίδας του υποψήφιου συνεργάτη σας, για παράδειγμα: georgioskontos.gr Ακολούθως θα πατήσετε το Analyze Website και ως δια μαγείας θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα SEO του υποψηφίου συνεργάτη.

Αν τα αποτελέσματα είναι κάτω από 80%, μην ασχοληθείτε. Αν αυτός ο άνθρωπος αδυνατεί να βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα του, που του φέρνει πελάτες, πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει καλή δουλειά στην δική σας; 

Ελέγξε τον επαγγελματία που θα επιλέξετε!

Πριν αποφασίσετε για την όποια συμφωνία με όποιο επαγγελματία, ελέγξτε την τεχνογνωσία του. Θα διαπιστώσετε πως μια πλειοψηφία δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Μάλιστα δείτε την παρακάτω εικόνα από γνωστούς ανταγωνιστές μου, που προβάλονται μάλιστα μέσω διαφήμισης με χρήση Google Ads.


Αν πάλι η ιστοσελίδα του υποψήφιου συνεργάτη σας έχει πολύ καλά αποτελέσματα συζητήστε μαζί του. Μπορεί να είναι πολύ καλός στην δουλειά του, αλλά τι γίνεται αν αδυνατείτε να συνενοηθείτε; Η επικοινωνία είναι σημαντική! 

Αν όλα τα παραπάνω συντρέχουν τότε σημαίνει ότι ο υποψήφιος συνεργάτης σας δεν έχει ένα εγκαταλειμμένο ιστότοπο, αλλά φροντίζει να υλοποιεί όλες τις απαραίτητες τεχνικές αναβαθμίσεις, καθώς και να εμπλουτίζει το περιεχόμενο του. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια τη συνεργασία σας.
Επιπλέον αν εφαρμόζει τους κανόνες Βελτιστοποίησης πρώτα για την εταιρεία του, τότε θα το κάνει και για τη δική σας επιχείρηση. Πρέπει να ξέρετε πως γενικά, ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα. Ψάξτε το καλά. Ειδικότερα για βελτιστοποίηση απαιτούνται:

 • εξαιρετικό περιεχόμενο (content)
 • γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας
 • εμφώλευση ποιοτικών backlinks
 • διόρθωση σφαλμάτων ιστότοπου
 • αξιόπιστο hosting
 • σημαντική παρουσία στα social media.

Κατανοώ απόλυτα ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν ταλαιπωρηθεί από διάφορους “digital marketing experts” και επειδή δεν έχω πιο αξιόπιστο τρόπο να αποδείξω την τεχνογνωσία μου, προτείνω στους ενδιαφερόμενους πελάτες αυτόν τον έλεγχο.
Δημιουργώ ποιοτικά backlinks αρθρογραφώντας κατά καιρούς και μοιραζόμε τις γνώσεις μου στο μέτρο του εφικτού. Διαβάστε εδώ τα άρθρα μου.

Ζητήστε πακέτα digital marketing

Οι υπηρεσίες προώθησης στο διαδίκτυο είναι σημαντικό να προσφέρονται σε ολοκληρωμένα πακέτα digital marketing, ώστε να συμφωνήσετε με αυτό που καλύπτει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Με τον όρο “πακέτο υπηρεσιών digital marketing” δεν εννοούμε πόσα ποστ σε social media θα σας παρέχει ο συνεργάτης σας. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα πακέτο που θα διαμορφωθεί σύμφωνα με το είδος των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας, τις ανάγκες του κλάδου σας και τον ανταγωνισμό σας.

Διαβάστε επίσης αυτό το άρθρο: Digital Marketing τι είναι και πώς θα βοηθήσει την επιχείρησή

Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να έχει ερευνήσει τον ανταγωνισμό σας, τουλάχιστον σε Google και Social Media και να έχει ελέγξει τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας.
Η καλύτερη επένδυση σε digital marketing από την εταιρεία που θα επιλέξετε είναι, να μπορεί να σας φέρει μπροστά σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Κάθε ευρώ που διαθέτετε για υπηρεσίες digital marketing φροντίστε να σας φέρνει σε πλεονεκτικότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Οι υπηρεσίες digital marketing

Είμαι ο Georgios Kontos SEO Expert Greece & Digital Marketing Professional. Μπορώ να σας βοηθήσω να αναπτύξετε την επιχείρηση σας με επιτυχία! Παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες Social Media Marketing & Expert SEO Services. Διαβάστε επίσης Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress και Προώθηση Ιστοσελίδων και Στρατηγική Προώθησης!

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω της φόρμας χαρτογράφησης των αναγκών σας.

Πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το άρθρο;

Υποβολή αξιολόγησης

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment